Küpsetage nagu profikokad!

Professionaalsed kokad on “sous-vide” küpsetuse ammu omaks võtnud – see aitab saavutada täiuslikke ja püsivaid tulemusi. AEG ja Electroluxi SousVide ahjud toovad restoranitasemel tehnoloogia teile otse koju kätte, võimaldades valmistada toite mis ületavad teie ootused.

Milleks valida sous-vide ahi?

AEG  SteamPro ahjud koos sous vide-funktsiooniga aitavad teil saavutada tulemusi, mida tavalised ahjud ei võimalda. Vaakumkinnitatud kotid aeglustavad oksüdeerumist ja säilitavad maitsed. Temperatuuri hoitakse poolekraadise täpsusega. Selline täpsus tagab imelise maitse ja tulemuse, mida soovite ikka ja jälle kogeda. Sous vide võib küll olla keerukam tehnika, kuid AEG teeb selle lihtsaks.

Toiduvalmistamisel auru lisamine võimaldab saavutada parimaid maitseid ja esile tuua toidu iseloomulikku tekstuuri.

Köögi salarelva – auruküpsetust – on lihtne kasutada. Need retseptid aitavad luua oivalisi roogi, mis üllatavad teid uute maitsenüansside ja tekstuuriga. Auru abil valmivad imelised kevadrullid või šokolaadifondant, mis on kõrgem kui ei kunagi varem. Avastage auru võimalused. Avastage meie auruahjuretseptid!

Loe Moodne Kodu artiklist miks just valida endale auruahi!

Vaata kui:

Näitan kõiki 6 tulemust

Võrdle kuni 4 toodet korraga Ava