Induktsioon pliidiplaat laiusega 44cm S1000

Tarne: 3-5 tööpäeva.

625.00

Võrdle

Kirjeldus

Induktsioon pliidiplaat laiusega 44cm S1000

Powerboost

Võimendifunktsioon tagab valitud plaadile suurema võimsuse. Täpsemalt, kui Booster on aktiveeritud, töötab plaat kümme minutit väga suure võimsusega, mis võimaldab kiiresti soojendada suuri veekoguseid.

Potidetektor

Kõik induktsioonpliidiplaadid tuvastavad neile toetuva poti, kuid arvutavad välja ka pindala, mida nad katavad. See süsteem võimaldab energiat veelgi tõhusamalt kasutada. Lisaks lülituvad plaadid poti eemaldamisel automaatselt välja.

Toiduvalmistamise lõpu programmeerimine

Kõik toimingud programmeeritakse klaasi enda puutetundliku juhtnupu abil. Iga küpsetusplaat on võimeline iseseisvalt programmeerima ja seega ka erinevaid küpsetusaegu seadistama.

Nutikas ventilaatorisüsteem

Korrektne ventilatsioon on induktsioonpliidi parima võimaliku toimimise jaoks hädavajalik. Fosteri süsteem reguleerib automaatselt ventilatsiooni mahtu vastavalt saavutatud temperatuuridele.

Ohutus

Kõikidel elektripliidiplaatidel on kõige kaasaegsemad ja keerukamad ohutuskaitsed: Tsentraliseeritud väljalülitusfunktsioon; Lapsekindel turvalukk; Jääksoojuse hoiatustuled. Induktsioonmudelitel on järgmised funktsioonid: Ohutussüsteem, mis lülitab poti puudumisel pliidiplaadi välja; Ülevool detektor, mis lülitab vedeliku ülevoolu korral plaadi automaatselt välja; Automaatne väljalülitamine, et vältida unustamisest põhjustatud õnnetusi.

Võimsuse reguleerimise funktsioon

PowerControl funktsioon võimaldab kasutada induktsioontehnoloogiat ka majapidamises maksimaalse võimsusega kuni 3 kW. Maksimaalset võimsust saab tõepoolest ise piirata soovitud tasemeni, minimaalselt 2,8 kW. Kui maksimaalne võimsus on seatud, võime neeldunud energia unustada, sest Foster induktsioonpliit annab meile hoiatuse võimalike piirangute kohta, võimaldades valida, kuidas olemasolevat energiat jaotada. Pliidiplaati saab võimsuspiirangu muutmiseks või eemaldamiseks igal ajal hõlpsasti ümber programmeerida.

Induktsioon pliidiplaat laiusega 44cm S1000 omadused

  • Värvus: must
  • Sensorjuhtimine
  • Võimsusastmeid: 9 + Powerboost
  • Lapselukk
  • Taimer
  • 3 tsooni: 2 x Ø145 mm – 1200W (1600W boostiga) , Ø 210 mm – 1500W (2000W boostiga).
  • Koguvõimsus: 5200W
  • Välismõõdud: 440 x 500 mm
  • Ava mõõdud: 414 x 482 mm
  • Paksus: 65 + 4 mm
  • Uputatav / Ülevalt paigaldatav

Lisainfo

Kaal 12 kg
Mõõtmed 50 × 44 cm
Firma

Pliidiplaadi tüüp

Raami tüüp

Raamita

Funktsioon

helisignaal, lapselukk, taimer

Laius (cm)

Paigaldustüüp

Värvus

Võimsus

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Induktsioon pliidiplaat laiusega 44cm S1000”

Sulle võib meeldida ka…

Võrdle tooteid