Sirius 730m3/h ümar kubu 74dB seinale MO208

Tarne: Küsi tarneaega!

839.00

Võrdle

Kirjeldus

Sirius 730m3/h ümar kubu 74dB seinale MO208

Seinale paigaldatav õhupuhasti Sirius MO 208 on silindrilise kuju ja lakoonilise disainiga. Mati korpuse terasvärv annab varustusele stiilse ja kaasaegse välimuse.

Õhu väljatõmberežiim

Väljatõmbeõhu kanal juhitakse väljapoole ventilatsioonišahti, tagades saastunud õhu, lõhnade ja aurude täieliku eemaldamise väljaspool ruumi.

Retsirkulatsiooni režiim

Retsirkulatsioonirežiim – on vaja kasutada söefiltrit (ostetakse eraldi). Retsirkulatsioon sobib siis, kui ei ole võimalik ühendada ventilatsioonišahtiga. Süsinikufiltrid asuvad rasvafiltrite all.

Pult

Juhtimine – õhupuhasti tööparameetreid saab muuta juhtpaneeli abil. 5 nuppu kaugjuhtimispuldil: taustvalgus ON/OFF, sisse/välja, kiiruse vähendamine/suurendamine, 10-minutiline taimer. 4 võimsusastet tagavad ebameeldiva lõhna, suitsu ja aurude kiire eemaldamise ruumist.

Kapuutsi valgustus

LED-lamp – asub kapoti sees ja valgustab eredalt tööpinda. LED-id säästavad energiat, pikendavad kasutusiga ja on keskkonnasõbralikud.

Taimer

Taimer – pärast toiduvalmistamise lõpetamist saate taimeri sisse lülitada ja köögist lahkuda. Tänu sellele lülitub õhupuhasti ise välja, puhastades täielikult köögis olevad jääksuitsud ja õhu. Taimer ei olnud seadistatud / õhupuhasti ei olnud välja lülitatud, see lülitub automaatselt välja pärast 4 tundi pidevat töötamist.

Filtri indikaator, lülitub sisse pärast 30 tundi kasutamist

Filtri indikaator – pärast 30 töötundi aktiveeruvad filtri ummistumise indikaatorid. Kui on märgitud, on vaja rasvafiltrit puhastada või söefilter välja vahetada. Filtrite õigeaegne vahetamine tagab Siriuse õhupuhasti optimaalse toimimise.

Võimas mootor

Mootor on paigaldatud kapoti korpusesse. Maksimaalne jõudlus arvutatakse väliseid koormusi (sh süsinik- ja rasvafiltreid) arvesse võtmata. Mootor on toodetud kõiki keskkonnakaitsekriteeriume järgides.

Anodeeritud alumiiniumfilter

Alumiiniumfilter asub seadme sees ja ei riku seadme välimust. Valmistatud alumiiniumist, sellel on spetsiaalne anum vedelike ja rasva kogumiseks. Alumiiniumfilter on kergesti eemaldatav ja pestav nõudepesumasinas.

Vaakumkamber

Vaakumkamber – tänu kitsendatud ruumile keerleb õhuvool ja ei lase suitsu ja auru tagasi. See tehnoloogia võimaldas peita filtrid sees ja muuta õhupuhasti atraktiivsemaks.

Sirius 730m3/h ümar kubu 74dB seinale MO208 omadused

  • Tootja: Sirius
  • Tõmbevõimsus 730m³/h
  • 4 kiirust
  • Kaugjuhtimine
  • Viitstopp
  • 1 dichroic valgusti 40W
  • Maksimum müratase 71dBA
  • 6-kihiline filter
  • Roostevaba teras AISI430
  • Mõõdud L 28,4 S 38,3 K 68,5-113cm
  • Diameeter 36,2cm
  • Sobib söefilter KF3 – jaehind 25 EUR km-ga (1tk), õhupuhastajale vajalik 2 tk

Lisainfo

Kaal 14.9 kg
Mõõtmed 50 × 60 × 105 cm
Firma

Värvus

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Sirius 730m3/h ümar kubu 74dB seinale MO208”

Sulle võib meeldida ka…

Võrdle tooteid