BORA isepuhastuv kraaniga valamu SINK

BORA isepuhastuv kraaniga valamu SINK

Täiustage oma kööki BORA valamu abil.
CRISTADUR® pinna ja intuitiivsete puutetundlike juhtnuppudega pakub see isepuhastusfunktsiooni ja sujuvat integreerimist.
See elegantne disain tagab vaevatu hoolduse ja hügieeni, muutes selle stiilseks ja funktsionaalseks lisandiks teie kööki.

Küsi tarneaega!

Võrdle
Tootekood: SINK Kategooriad: ,

Kirjeldus

BORA isepuhastuv kraaniga valamu SINK

Isepuhastuv kraanikauss

Automaatselt puhas. BORA valamu puhastab end ühe nupuvajutusega. Vesi loputab ebapuhtused ja mustuse kõikidelt pindadelt äravoolu, jätmata jääke. Sügavmust kraanikauss ja kraan sobivad sujuvalt BORA disainifilosoofiaga.

Minimalistlik disain

Täpsed servad määravad süsimusta valamu ja kraani. Vähese disainiga kraanil ja kraanikausil ei ole muid juhtelemente, et pakkuda terviklikku voolujoonelist töökontseptsiooni. Ülevool on paigutatud valamu mittenähtavale küljele, et tagada tumemustast viimistlusest häirimatu vaade.

Isepuhastuv ühe nupuvajutusega

Erinevalt tavapärasest puhastusprotsessist puhastatakse BORA valamu automaatselt laminaarse veevooluga ühe nupuvajutusega. See mitte ainult ei muuda puhastamist kiireks ja tõhusaks, vaid võib aidata ka veetarbimist vähendada. Nutikalt läbimõeldud vooluprofiil võimaldab vee ühtlaselt jaotada valamu sees. Mustus ja muud lisandid loputatakse kõikidelt külgedelt ja kogutakse äravoolufiltrisse, et neid oleks lihtne eemaldada.

Intuitiivne juhtimine

Valamu puhastusfunktsioon aktiveeritakse kraani eesmise juhtkangi nupu vajutamisega või tööpinna all asuva puuteanduri kaudu. Nii kraanist tuleva veejuga kui ka selle temperatuuri reguleeritakse otse eesmise juhthoova abil. See väldib nutikalt seda, et kasutajad ei pea veejoast mööda ulatuma.

Premium materjalid

CRISTADUR®-ist valmistatud vastupidav kvartskomposiitvalamu aitab muuta puhastusprotsessi veelgi tõhusamaks ja hügieenilisemaks tänu pärlitavale efektile. CRISTADUR®-il on patenteeritud ülipeen materjalistruktuur ja satiin-matt viimistlus, mille mustus ja vesi võivad lihtsalt maha veereda, jättes mikroobidele, bakteritele ja katlakivile vähe kasvupinnast.

Valamu äravool

Patenteeritud SCHOCK Perfect Drain äravooluava ja kurn on peaaegu nähtamatult valamupõhja sisse ehitatud. Perfect Drain sulandub sujuvalt valamu kvartskomposiitmaterjaliga ja kaob elegantselt kurnakorvi stiilse katte alla.

Kontrolli

Ilma kraanita saab valamu puhastamise funktsiooni aktiveerida tööpinna all asuva puuteanduri kaudu.

Helmeste efekt

Vesi ja mustus veerevad pinnalt maha, jättes mikroobidele ja bakteritele vähe kasvupinnast

Lihtne puhastada

Pärliefektiga Cristadur® suletud pinnastruktuur muudab selle eriti kergesti puhastatavaks ja hügieeniliseks.

Lisainfo

Firma

Sulle võib meeldida ka…

Võrdle tooteid